Σάββατο 30 Απριλίου 2011

"TI - DOP" ( HIP HOP ) PARTY VOL.1 @ HIGGS BAR

Μία καινούργια σειρά από πάρτυ ξεκινάει με πρώτο σταθμό το γνωστό στέκι της Αθήνας το Higgs bar. Ένα ταξίδι στην ιστορία της Hip-Hop σκηνής, από την αρχή της μέχρι την εξέλιξη της σήμερα.
Έξω από τους συνιθισμένους χώρους, χωρίς καθοσπρεπισμούς, μακριά από τα trends που επιβάλονται φορόντας την ταμπέλα Hip Hop. Μόνο η πόρωση για την μουσική κ τα πάρτυ!
Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 30 Απριλίου στο Higgs bar για το πρώτο "Ti - Dop" Party!

Ανάληψη Ευθύνης
Giafkanet Radio
http://www.giafkanet.com/

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

AFRIKAN SIMBA//ANNA MYSTIC//ΚΙLL EMIL// 21-4//ΤΩΡΑ Κ44 //


ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 21 AΠΡΙΛΙΟΥ
AFRIKAN SIMBA
ANNA MYSTIC
KILL EMIL
22:00
...ΤΩΡΑ Κ44
FREE ENTRANCΕ

Βάλτε παπούτσια για χορό και ετοιμαστείτε για το πρώτο δυνατό πάρτι της χρονιάς με μια μεγάλη παρέα από τους καλύτερους εκπροσώπους της χορευτικής dub και reggae σκηνής.
Ο καταγόμενος από τη Νιγηρία, AFRIKAN SIMBA, είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους MC του Λονδίνου και έχει συνεργαστεί με κορυφαία sound systems όπως οι Jah Shaka, Aba Shanti και Channel One. Δισκογραφικά έχει συνεργαστεί με τους Jah Warrior, Zion Train, Dub Judah, αλλά και τους δικούς μας Atiko Minus Project και Professor Skank (THC Records). Διατηρεί επίσης το δικό του δισκογραφικό label "Ayamba", με έδρα την Τζαμάικα.

Η ANNA MYSTIC είναι αδιαμφισβήτητα η selector που ανάβει φωτιές εδώ και σχεδον 20 χρονια(!) με τα φημισμένα πάρτι της και με ήχους που καλύπτουν όλο το φάσμα της reggae dub κουλτούρας. www.myspace.com/annamystic

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

THE LIZARDZ LIVE!


 13/4/2011 @ After Dark, Ippokratous k Didotou, Eksarxeia, Athens, Greece

The Lizardz is a garage-punk band that appeared in early 2007. The band consists of Panos Kapidis (Mellor) on vocals and guitar, Kostas Giziotes (Gizone) on guitar, Spiros Avgeropoulos on bass and Stelios Santas (The Crasher) on drums. Panos Mellor and Spiros Avgeropoulos were the members that started forming the band in 2006 originally called "White Riot" as the track title of Clash in honor of them and Joe Strummer. A year later when Crasher came to the band, they changed their name to "The Lizardz". Shortly afterwards another member was added to the band (Retro Rambler) in guitar, but was replaced due to personal reasons by Gizone and this the line up so far. Their crowning moment as far was the opening of the Standells concert in Gagarin, June 2010.
Ιστότοπος
  

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ARE YOU A PSYCHO??? THE PSYCHO REALM LIVE IN ATHENS!!!

Στις 16 Απριλίου 2006 το αθηναϊκό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει για πρώτη φορά μία από τις καλύτερες συναυλίες στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας.

Έπρεπε να περάσουν ακριβώς πέντε χρόνια για να φτάσει η στιγμή που η Noiz Art & Music Productions θα παρουσίαζε και πάλι τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Psycho Realm.

support act: ΓΕΛΩΣ (ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ)

DATE: 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011
SPOT: ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΠΙΛΟΝ (Καλογήρου Σαμουήλ 2 και Διπίλου)
ENTRANCE: 15 euros


Οι Psycho Realm δημιουργήθηκαν από τα αδέρφια Jack Gonzalez (Jacken) και Gustavo Gonzalez (Duke) στο LosAngeles. Ηγνωριμία τους με τον B-Real των Cypress Hill το 1993 κατέληξε στη δημιουργίατου σχήματος λίγα χρόνια αργότερα. Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε τονΟκτώβριο του 1997 από τη Sony και έχει τίτλο το όνομα του σχήματος. Το Psycho Realm εξέπληξε τον κόσμο του hiphop, για τη δύναμη των στοίχων και της μουσικής του. Έφτασε στα ύψη τωνπωλήσεων παγκοσμίως. Το 2000 κυκλοφόρησαν το “A War Story Book I”και το 2004 κυκλοφόρησαν το “A War Story Book II”μαζί με τους Street Platoon. To 2005 είναι η χρονιά που ταδύο σχήματα κυκλοφορούν το μοναδικό “SickSymphonies” και έπειτα οι δρόμοι τους θα ενωθούν για τα καλά.                                                                 Έπρεπε να έρθει το 2007 ώστε να ακούσουμε τον Sick Jacken σ’ έναν προσωπικό δίσκο και αυτό γίνεται στα πλαίσια των γνωστών project του DJ Muggs  (Cypress Hill, Soul Assassins) με τίτλο Legend of the Mask and the Assassin.                                                                   Πλέον όλοιπεριμένουν την επιστροφή τους, φήμες λένε ότι σ’ αυτήν θα έχει ενεργό ρόλο καιτο άλλο μισό του συγκροτήματος ο Big Duke, αρκετάχρόνια μετά τον άδικο τραυματισμό του που τον άφησε ανάπηρο.                                                                                                       Έναείναι σίγουρο, οι Psycho Realm θα πρωταγωνιστούν σίγουρα στο στερέωμα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής για πολλά χρόνια ακόμα.

Γέλως Bio:
Ο Γέλωςξεκίνησε να ασχολείται με τη κουλτούρα του hip hop στις αρχές του 1992 .Μετά τηγνωριμία του με τους TXC γύρω στο 1995, συνειδητοποίησε πως είχε κλίση στο ναγράφει στίχους και να ερμηνεύει. Το 1997 με τον Εισβολέα, αποφάσισαν ναφτιάξουν το σχήμα ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑκαι έτσι άρχισαν να δημιουργούν τα πρώτα τους κομμάτια.                                                                                                                                              Στο1998 ο Γέλως και ο Εισβολέας ενσωματώθηκαν σε ένα άλλο γκρουπ όπου πολλοί μέχρικαι σήμερα αναπολούν. Ήταν αυτό των «ΑΓΝΩΣΤΩΝΓΝΩΣΤΩΝ» όπου το συγκρότημα το 2000 κυκλοφορεί από την ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – FM RECORDS, το ep «ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥ».               Το σχήμα έκανε τόσο μεγάλο ντόρο όπου ένα άλλο ροκ γκρουπ τους έκανεμήνυση για το ίδιο όνομα που κατείχε και έτσι το σχήμα μετονομάστηκε σε «ΑΛΦΑ ΓΑΜΑ».                             Σαν ΑΛΦΑ ΓΑΜΑ, το σχήμα κυκλοφόρησε το 2001ίσως ένα από τα καλύτερα και πιο κλασικά albums στην ιστορία του Ελληνικού hiphop, το ΑΓΝΩΣΤΟΦΟΒΙΑ. Μετά τηκυκλοφορία τους  ακολούθησαν πολλέςσυναυλίες μέχρι και τη διάσπαση του γκρουπ. 
Έπειτα ο Γέλως αποστασιοποιήθηκε από την ελληνικήσκηνή για 3 χρόνια. Στις αρχές του 2004 ο Εισβολέας πλαισιώνει το Γέλω μεγνώμονα τη συνέχεια της ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ.
Tέλη του 2007 η Σκοτεινή Πλευράκυκλοφορεί από την ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – FM RECORDS το ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΖΩΗΣ όπου και θεωρείται κλασικό σε μόλις 2.5 χρόνιαπερίπου χρόνια από τη κυκλοφορία του μέχρι σήμερα.                                                                                                    Η ολικήεπαναφορά του Γέλου έρχεται από τις αρχές του 2007, όταν ο Γέλως άρχισε ναηχογραφεί για πρώτη φορά σαν σόλο καλλιτέχνης και παράλληλα να εμφανίζεται σεδιάφορες συναυλίες παρουσιάζοντας το τι έρχεται από αυτόν δισκογραφικά.                                   Έπειτα από 2.5 χρόνια δουλειάς, το Σεπτέμβριοτου 2010 κυκλοφορεί από την ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ το πρώτο προσωπικό του δίσκο όπουονομάζεται, «ΜΕΤΑΞΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ».
Το αν θαμείνει κλασικό και το Μεταξύ Ουρανού και Γης, μόνο ο χρόνος και ο κόσμος θα τοδείξει...

info: http://djnoiz.gr/

Jon Kennedy (UK) w/ Mr Soundproof & Phunk Sinatra

Οι residents djs του Higgs Jon Kennedy (!!!), Mr Soundproof και Phunk Sinatra θα συνεργαστούν για να προσφέρουν ένα άρτιο μουσικοχορευτικό αποτέλεσμα το Σάββατο 16 Απριλίου.



Ο Τζον Κέννεντης μπορεί να θεωρηθεί resident πλέον του Higgs καθώς είναι η 5η φορά που εμφανίζεται σε σχεδόν 1 χρόνο!! Όσοι τον είχαν απολαύσει στα προηγούμενα set του (και είναι πολλοί) ξέρουν ότι πρόκειται για μαέστρο των πάρτυ. Όσοι πάλι τον ξέρουν από τις μουσικές του παραγωγές, είναι βέβαιοι πως ο άνθρωπος έχει καταπληκτικό γούστο!

Μαζί του θα παίξουν και οι Mr. Soundproof και Phunk Sinatra οι οποίοι γκρουβάρουν απίστευτα.



Μουσικές funk, hip-hop, reggae με εντυπωσιακές εκπλήξεις απ' ότι να΄ναι.



Ώρα έναρξης 23:00

Είσοδος ελεύθερη

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

DIRTY GRANNY TALES - REJECTION [29 & 30/4 BADMINTON THEATER]

Οι Dirty Granny Tales ύστερα από την επιτυχημένη τριλογία "Inversed World" επιστρέφουν μ` ένα ακόμα σκοτεινό παραμύθι. Ακουστικές κιθάρες και μπάσο ηχούν στο βαρύ ρυθμό των κρουστών, θλιμμένα μαντολίνα, ένα βιολί που σέρνεται σαν ερπετό, ένα χαμογελαστό πιάνο και πολύμορφες φωνές που μιμούνται χαρακτήρες τραγουδώντας, συνθέτουν ένα ατμοσφαιρικό ηχόχρωμα. Χορεύτριες ενσαρκώνουν τους χαρακτήρες του παραμυθιού, άλλοτε με γήινες και άλλοτε με απόκοσμες κινήσεις και το κουκλοθέατρο κι αυτό, ζωντανεύει στη σκηνή πλάσματα από άλλους κόσμους. Προβολές animation έρχονται να συμπληρώσουν τη συνταγή των παραμυθιών της βρώμικης γιαγιάς.

... εμπνευσμένο από την ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Ed Gein, η οποία έχει δώσει το ερέθισμα για την δημιουργία διάφορων δολοφονικών χαρακτήρων στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο, όπως o Norman Bates στο Psycho του Robert Bloch, που μετέφερε στην οθόνη ο Alfred Hitchcock και ο Leatherface στην ταινία The Texas Chainsaw Massacre του Tobe Hooper.

H ιστορία περιγράφει τη σχέση μιας αυταρχικής μητέρας με τον γιο της.
Μια μάνα που δεν επέτρεψε στο παιδί της να νιώσει αγάπη από κανέναν εκτός από την ίδια.
Ένα παιδί, που η μόνη του επαφή του με τον έξω κόσμο, ήταν μέσα από ένα μικρό παράθυρο.
Ένα παιδί, για το οποίο το παιχνίδι και το χαμόγελο των άλλων παιδιών έμενε πάντα απρόσιτο.
Η στερημένη παιδική του ηλικία τον μετέτρεψε σ’ ένα πλάσμα αποκρουστικό και η απόρριψή του από τους ανθρώπους ήταν αναπόφευκτη.
Η ανάγκη του για κοινωνική επαφή τον οδήγησε σε μια σειρά φόνων και εν τέλει, στην εκτέλεση.
Το παραμύθι εξελίσσεται στον κόσμο των νεκρών. Τι αντιμετώπιση θα έχει εκεί από τις άλλες ψυχές; Θα τον αποδεχτούν ή θα τον απορρίψουν κι αυτές;

Σκηνοθεσία: Dirty Granny Tales
Σκηνοθετική επιμέλεια: Αποστολία Παπαδαμάκη
Χορογραφίες: Εριφύλη Δαφέρμου
Μουσική: Mouldbreath
Kούκλες: Merlin Puppet Theatre
Animation: Mouldbreath
Φώτα: Σάκης Μπιρμπίλης
Περισσότερα: www.badmintontheater.gr - www.ticketnet.gr