Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Το γιοφύρι της Άρτας είναι ο μοχλός της Ιστορίας

*Αναδημοσίεση από το vardoulix.blogspot.com


Στο γιοφύρι της Άρτας οι μάστοροι ήταν σαρανταπέντε και οι μαθητάδες εξήντα*. Το αφεντικούλι ο πρωτομάστορας ήταν ένας. Το εργατικό ατύχημα το έπαθε η γυναίκα του αφεντικού όμως που γλίστρησε και έπεσε στα θεμέλια κοιτώντας έναν ηλιοκαμμένο εργάτη σαν ξερολούκουμο. Ο εργάτης την γλύτωσε. Τώρα ήρθε η ώρα να το πληρώσουμε. Με τα καινούργια μέτρα που έρχονται μέσα στα θεμέλια αναγκαστικά θα πετιούνται εργαζόμενοι. Οι τυχεροί θα βγαίνουν από show - κλήρωση που θα μεταδίδει το MEGA με παρουσιαστές την Καλομοίρα και τον κακομοίρη τον Καψή. Infotainement κι έτσι.

Σύμφωνα με δημοσιοκαφρικές πηγές η γυναίκα του πρωτομάστορα ήταν Γερμανίδα και γιαγιά της Μέρκελ και θα ζητηθεί αποζημίωση ως απάντηση στις πολεμικές αποζημιώσεις που έχουν ζητήσει διάφοροι κακεντρεχείς.


*Πληροφορίες λένε ότι οι εργάτες στο γιοφύρι της Άρτας ήταν στο ΠΑΜΕ και έκαναν πορεία διαμαρτυρίας αμέσως μετά περικυκλώνοντας το σπίτι του πρωτομάστορα και κοιτώντας το έντονα για 3μιση ώρες για την άδικη μελλοντική στοχοποίηση τους. Το ΚΚΕ τα έλεγε από τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: