Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ARE YOU A PSYCHO??? THE PSYCHO REALM LIVE IN ATHENS!!!

Στις 16 Απριλίου 2006 το αθηναϊκό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει για πρώτη φορά μία από τις καλύτερες συναυλίες στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας.

Έπρεπε να περάσουν ακριβώς πέντε χρόνια για να φτάσει η στιγμή που η Noiz Art & Music Productions θα παρουσίαζε και πάλι τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Psycho Realm.

support act: ΓΕΛΩΣ (ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ)

DATE: 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011
SPOT: ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΠΙΛΟΝ (Καλογήρου Σαμουήλ 2 και Διπίλου)
ENTRANCE: 15 euros


Οι Psycho Realm δημιουργήθηκαν από τα αδέρφια Jack Gonzalez (Jacken) και Gustavo Gonzalez (Duke) στο LosAngeles. Ηγνωριμία τους με τον B-Real των Cypress Hill το 1993 κατέληξε στη δημιουργίατου σχήματος λίγα χρόνια αργότερα. Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε τονΟκτώβριο του 1997 από τη Sony και έχει τίτλο το όνομα του σχήματος. Το Psycho Realm εξέπληξε τον κόσμο του hiphop, για τη δύναμη των στοίχων και της μουσικής του. Έφτασε στα ύψη τωνπωλήσεων παγκοσμίως. Το 2000 κυκλοφόρησαν το “A War Story Book I”και το 2004 κυκλοφόρησαν το “A War Story Book II”μαζί με τους Street Platoon. To 2005 είναι η χρονιά που ταδύο σχήματα κυκλοφορούν το μοναδικό “SickSymphonies” και έπειτα οι δρόμοι τους θα ενωθούν για τα καλά.                                                                 Έπρεπε να έρθει το 2007 ώστε να ακούσουμε τον Sick Jacken σ’ έναν προσωπικό δίσκο και αυτό γίνεται στα πλαίσια των γνωστών project του DJ Muggs  (Cypress Hill, Soul Assassins) με τίτλο Legend of the Mask and the Assassin.                                                                   Πλέον όλοιπεριμένουν την επιστροφή τους, φήμες λένε ότι σ’ αυτήν θα έχει ενεργό ρόλο καιτο άλλο μισό του συγκροτήματος ο Big Duke, αρκετάχρόνια μετά τον άδικο τραυματισμό του που τον άφησε ανάπηρο.                                                                                                       Έναείναι σίγουρο, οι Psycho Realm θα πρωταγωνιστούν σίγουρα στο στερέωμα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής για πολλά χρόνια ακόμα.

Γέλως Bio:
Ο Γέλωςξεκίνησε να ασχολείται με τη κουλτούρα του hip hop στις αρχές του 1992 .Μετά τηγνωριμία του με τους TXC γύρω στο 1995, συνειδητοποίησε πως είχε κλίση στο ναγράφει στίχους και να ερμηνεύει. Το 1997 με τον Εισβολέα, αποφάσισαν ναφτιάξουν το σχήμα ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑκαι έτσι άρχισαν να δημιουργούν τα πρώτα τους κομμάτια.                                                                                                                                              Στο1998 ο Γέλως και ο Εισβολέας ενσωματώθηκαν σε ένα άλλο γκρουπ όπου πολλοί μέχρικαι σήμερα αναπολούν. Ήταν αυτό των «ΑΓΝΩΣΤΩΝΓΝΩΣΤΩΝ» όπου το συγκρότημα το 2000 κυκλοφορεί από την ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – FM RECORDS, το ep «ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥ».               Το σχήμα έκανε τόσο μεγάλο ντόρο όπου ένα άλλο ροκ γκρουπ τους έκανεμήνυση για το ίδιο όνομα που κατείχε και έτσι το σχήμα μετονομάστηκε σε «ΑΛΦΑ ΓΑΜΑ».                             Σαν ΑΛΦΑ ΓΑΜΑ, το σχήμα κυκλοφόρησε το 2001ίσως ένα από τα καλύτερα και πιο κλασικά albums στην ιστορία του Ελληνικού hiphop, το ΑΓΝΩΣΤΟΦΟΒΙΑ. Μετά τηκυκλοφορία τους  ακολούθησαν πολλέςσυναυλίες μέχρι και τη διάσπαση του γκρουπ. 
Έπειτα ο Γέλως αποστασιοποιήθηκε από την ελληνικήσκηνή για 3 χρόνια. Στις αρχές του 2004 ο Εισβολέας πλαισιώνει το Γέλω μεγνώμονα τη συνέχεια της ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ.
Tέλη του 2007 η Σκοτεινή Πλευράκυκλοφορεί από την ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – FM RECORDS το ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΖΩΗΣ όπου και θεωρείται κλασικό σε μόλις 2.5 χρόνιαπερίπου χρόνια από τη κυκλοφορία του μέχρι σήμερα.                                                                                                    Η ολικήεπαναφορά του Γέλου έρχεται από τις αρχές του 2007, όταν ο Γέλως άρχισε ναηχογραφεί για πρώτη φορά σαν σόλο καλλιτέχνης και παράλληλα να εμφανίζεται σεδιάφορες συναυλίες παρουσιάζοντας το τι έρχεται από αυτόν δισκογραφικά.                                   Έπειτα από 2.5 χρόνια δουλειάς, το Σεπτέμβριοτου 2010 κυκλοφορεί από την ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ το πρώτο προσωπικό του δίσκο όπουονομάζεται, «ΜΕΤΑΞΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ».
Το αν θαμείνει κλασικό και το Μεταξύ Ουρανού και Γης, μόνο ο χρόνος και ο κόσμος θα τοδείξει...

info: http://djnoiz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: